Situat pe malul mării, in orașul Los Cristianos din Tenerife, acest hotel destinat exclusiv adulților oferă o vedere minunată la Insula La Gomera. Boutique Hotel H10 Big Sur - Adults Only oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Boutique Hotel H10 Big Sur - Adults Only este inconjurat de grădini tropicale și are o piscină in aer liber cu terasă la soare. Există un bar la piscină, precum și un bufet-restaurant cu bucătărie deschisă.

Fiecare cameră a acestui hotel este luminoasă și aerisită. Camerele includ ventilator, televizor cu canale internaționale prin satelit și baie privată. Este disponibil minibar, iar oaspeții pot inchiria un seif. Unele camere includ balcon.

Printre alte facilități disponibile la hotel se numără 2 terase de relaxare cu vedere la mare.

Boutique Hotel H10 Big Sur - Adults Only se află la 4 minute de mers pe jos de plaja Los Cristianos și la 10 minute de mers pe jos de portul de pescuit tradițional. Aeroportul Tenerife Sur se găsește la numai 15 km.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUDAPESTA - TENERIFE 2024 LUNI Budapesta - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TENERIFE - BUDAPESTA 2024 LUNI Tenerife - Budapesta; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre H10 Big Sur, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate